jacenty Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 MUDBOX 2011 nie odpala mi sie .Mam win 7 64 bit .cos takiego wyskakuje na poczatku : --------------------------- mudbox.exe - Błąd aplikacji --------------------------- Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. --------------------------- OK --------------------------- help
ApaczoS Napisano 8 Kwiecień 2011 Napisano 8 Kwiecień 2011 Przeinstaluj stery do grafy albo uaktualnij.
Kuki26 Napisano 17 Listopad 2012 Napisano 17 Listopad 2012 Zainstaluj ponownie ze wszystkimi dodatkowymi programami pokroju NET Framework, DirectX i jak dostępne są jakieś SP na stronce autodesku to też napewno nie zaszkodzi :)
floo Napisano 17 Listopad 2012 Napisano 17 Listopad 2012 @jacenty czasami pomaga usunięcie zawartości folderu: C:\Users\User\Documents\Mudbox\ zainstaluj też nowe stery do grafiki.
Wray Napisano 17 Listopad 2012 Napisano 17 Listopad 2012 Jestem pewien, że Jacenty już sobie poradził z odpaleniem Mudboxa. ;)
Rekomendowane odpowiedzi