Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Postanowi艂em pochwali膰 si臋 swoimi fotograficznymi dokonaniami;)

Fotografuj臋 bo lubi臋. Ka偶da opinia mile widziana.

1.

mg6532.jpg

2.

mg6558.jpg

3.

mg6568.jpg

4.

mg6587.jpg

5.

mg6639.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wy艣wietle艅 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dziadek - Ciesz臋 si臋, 偶e przynajmniej jedno :) Gdzie艣 mam wi臋cej podobnych do tego zdj臋膰, pogmeram i co艣 powrzucam. Ja opr贸cz zdj臋膰 z jakim艣 t艂em, lubi臋 te偶 po prostu "艂adne obrazki" :)

Napisano

3 troszk臋 w prawo i poczeka艂by艣 a偶 kto艣 przechodzi i by艂oby dobrze ;)

Napisano

Loopik

... to nie koncert 偶ycze艅... wstawiaj co Ci w duszy i na matrycy gra.... byle szczerze...:)).

Trzeba rozbuja膰 ten dzia艂 bo co艣 cienko prz膮d艂...:)).

Napisano
  • Autor

Ex3 - teraz tak my艣l臋 i mo偶e faktycznie przechodzie艅 by pom贸g艂, robi艂em z drugiej stron ulicy i czeka艂em, a偶 przejd膮 ludzie :D

Dziadek - tylko szczerze mi gra :), a co do 偶ycze艅 to bardziej mi to u艣wiadamia, 偶e r贸偶ne rzeczy podobaj膮 si臋 r贸偶nym ludziom, to oczywiste, ale w艂a艣nie dzi臋ki temu motywuj臋 si臋 do pokazania r贸偶nych okaz贸w:)

Napisano

9 i 11 s膮 super, ale mi jak zawsze brakuje tam cz艂owieka. Najlepiej pracuj膮cego ;)

Napisano

szkoda 偶e te b&w nie stanowi膮 wi臋kszego cyklu.... no i nie maj膮 szczeg贸艂贸w w tych rozleg艂ych czarnych dzi贸rach...:))

Napisano
  • Autor

Ex3 - dzi臋ki;)

Dziadek - kiedy艣 pewien m膮dry fotograf powiedzia艂 mi, 偶ebym my艣la艂 o fotografii w kategorii serii zdj臋膰... jak to robi艂em to jeszcze o tym nie wiedzia艂em. Czer艅 jest celowa, lubi臋 mocne kontrasty, szczeg贸lnie w czerni i bieli.

Jak widzisz dziadek, nadal staram si臋 rusza膰 ten dzia艂, tak jak sugerowa艂e艣 :)

Napisano

w 11 te kontrasty jeszce wytrzymuj膮, ale w 9 tego czarnego sufitu troch臋 za du偶o, nie wspomn臋 ju偶 o tym bia艂ym drucie przyklejonym do kraw臋dzi.... odciaga uwag臋 od ca艂o艣ci, a to jeden rych myszk膮 i ju偶 go nie ma....:)))

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki Dziadek, to s膮 cenne uwagi, w艂a艣nie po to jest forum. Z tym ju偶 nic nie b臋d臋 robi艂 bo nie lubi臋 wraca膰 do starych rzeczy, ale zwr贸c臋 uwag臋 w przysz艂o艣ci na takie sprawy. Tego druta normalnie nie widzia艂em wcze艣niej ;)

Napisano

jak patrzysz na swoje zdj臋cie to widzisz tak偶e to co by艂o poza kadrem... bo tam by艂e艣... a ten co ogl膮da Twoje zdj臋cie widzi tylko to co jest w kadrze i 偶adnej literaturu obok, jak jej nie opowiesz w kadrze... jakby艣 nie napisa艂 o wiejskich obrazkach to 11 i tak bym odczyta艂 ale 9 ... to mo偶e by膰 ka偶dy gara偶....:)))... daltego cykle m贸wi膮 wiecej a w zasadzie pozwalaj膮 Tobie na 艂atwiejsz膮 rozmow臋 z odbiorc膮.

Napisano
  • Autor

Dziadek - W sumie si臋 z Tob膮 zgadzam, tylko teraz jestem rozdarty pomi臋dzy rzetelnym przedstawieniem miejsca i emocji, a stworzeniem obrazu, kt贸ry b臋dzie mi si臋 podoba艂. Musz臋 si臋 nad tym d艂u偶ej zastanowi膰. By膰 mo偶e tak jak m贸wisz, problem by zosta艂 rozwi膮zany wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 zdj臋膰 tego samego tematu...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci