Napisano 14 Maj 201014 l Witam od zawsze korzystałem z waszej pomocy oraz doradzałem na ile ot było możliwe dziś znów to ja potrzebuje pomocy. Otóż postanowiłem coś zmienić w swoim życiu otworzyć sklep internetowy jako że mam "..." producentów to padło na ubranka dla dzieci. oto adres strony wciąż w produkcji http://juniorshop.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=9 Mam nadzieje że nie uznacie tego za reklamę tylko tak jak powinno się to uznać szukam pomocy bo niby layout ładny a bez serca :( Jestem do waszych usług i pomysłów jako że chodzi o to by strona była przyjazna dla klienta proszę się nie krepować można jechać i trzeba po tej stronie. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na wypowiedzi profesjonalnych grafików a i tych tworzących prawdziwe dzieła w domowym zaciszu.
Napisano 14 Maj 201014 l nazwy kategorii bocznych (producenci itp.) nieczytelne. Reszta ok. skup sie na dopracowaniu wyszukiwarki, jakims fajnym tagowaniu kazdego obiektu i SEO. Grafika Ci najmniej potrzebna. Pomysl tez o formie dobrze przygotowanych mailingow i jakiejs zakladce nowosci (od ostatniego zalogowania) czyli ogolne usbility a nie grafika. Grafika nie sprzedaje, a w kazdym razie nie na tym pułapie. Jak bedziesz walczyl o pozycje w pierwszej trójce hurtowni to wtedy trzeba bedzie pomyslec o grafice, ale tez poleci kosztem jeszcze lepszego usability. Takie moje zdanie.
Napisano 14 Maj 201014 l Autor to jest tylko joomla :| Dopóki nie uzbieram na porządną stronkę to musi mi wystarczyć to co jest i to co jest trzeba dostosować ;)