Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam , zapytam wprost jak to wygląda Waszymi oczyma, co jest na + a co na - oczywiście,(render prosto z maxa bez ps,rendering ok 2 godzin,vray) proszę o konstruktywną krytykę pozdrawiam i Dziękuję.(wzorowałem się na wnętrzu z kolekcji BRW)

sssuq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez sebx
  • Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość kakaku
Napisano

Jak dla mnie bardzo ładnie ;] Tylko 2 uwagi:

1. Kolory na dywanie "walą po oczach".

2. Kant na kanapie jest zbyt zaokrąglony, w sensie że nie ma żadnych łączeń materiałów, i szwów. Chyba że faktycznie taki jest w rzeczywistości to ok:)

Napisano

Nie pasuje mi ten Xbox leżący na ruchomej pułaczce. Kto by trzymał coś co musi leżeć bez ruchu(bo jest przypięte kablami) na ruchomej pułeczce.

Po za tym bardzo ładna praca ;)

Napisano

Kanapa kolor nie pasuje do reszty oprócz dywaniku który też nie pasuje. Obrazek kota (na co komu obrazek kota?) za nisko. Ekran monitora zbyt lustrzany. Nie wiem jak jest z proporcjami ale konsola wydaje się być trochę duża.

Napisano

kakaku-coś mam nie tak z kolorami monitora,kiedyś byłem u kuzyna i scenka którą renderowałem u mnie kolory wydawały się ok a u Niego były inne,a co do kanapy tak ma być.THX

latos- masz rację z tym xboxem:-)dzięki

3d_operator-zrobi się tylko nie dziś.

dac77- dywan trochę nie pasuje kolorystycznie zgadzam się, a ekran bardziej matowy zrobię,obrazek kota,może ktoś lubi koty? Pozdro