Napisano 17 Maj 201014 l Witam , zapytam wprost jak to wygląda Waszymi oczyma, co jest na + a co na - oczywiście,(render prosto z maxa bez ps,rendering ok 2 godzin,vray) proszę o konstruktywną krytykę pozdrawiam i Dziękuję.(wzorowałem się na wnętrzu z kolekcji BRW) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Maj 201014 l przez sebx
Napisano 17 Maj 201014 l Jak dla mnie bardzo ładnie ;] Tylko 2 uwagi: 1. Kolory na dywanie "walą po oczach". 2. Kant na kanapie jest zbyt zaokrąglony, w sensie że nie ma żadnych łączeń materiałów, i szwów. Chyba że faktycznie taki jest w rzeczywistości to ok:)
Napisano 17 Maj 201014 l Nie pasuje mi ten Xbox leżący na ruchomej pułaczce. Kto by trzymał coś co musi leżeć bez ruchu(bo jest przypięte kablami) na ruchomej pułeczce. Po za tym bardzo ładna praca ;)
Napisano 17 Maj 201014 l Kanapa kolor nie pasuje do reszty oprócz dywaniku który też nie pasuje. Obrazek kota (na co komu obrazek kota?) za nisko. Ekran monitora zbyt lustrzany. Nie wiem jak jest z proporcjami ale konsola wydaje się być trochę duża.
Napisano 17 Maj 201014 l Autor kakaku-coś mam nie tak z kolorami monitora,kiedyś byłem u kuzyna i scenka którą renderowałem u mnie kolory wydawały się ok a u Niego były inne,a co do kanapy tak ma być.THX latos- masz rację z tym xboxem:-)dzięki 3d_operator-zrobi się tylko nie dziś. dac77- dywan trochę nie pasuje kolorystycznie zgadzam się, a ekran bardziej matowy zrobię,obrazek kota,może ktoś lubi koty? Pozdro
Napisano 18 Maj 201014 l Autor Dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi Mała aktualizacja: Uploaded with ImageShack.us