Napisano 21 Maj 201014 l Mam baaardzo duży problem i potrzebuję bardzo szybkiej pomocy. Otóż podczas kompresji pliku (30mb) w WinRAR plik sam się skopiował 3600 razy na pulpicie. Konto gdzie było wszystko do pracy (cenne dokumenty) jest zablokowane, nic nie da się zrobić bo po kliknięciu się zwiesza i nie mam pojęcia jak to naprawić. Dodam, że drugie konto jest sprawne i nie istnieje żaden problem. Bardzo proszę o pomoc.
Napisano 21 Maj 201014 l alt ctrl delete i usuń z procesów explorer.exe i ew. napisz jaka reakcja jezeli to nie pomoże.
Napisano 21 Maj 201014 l a może lepiej z innego użytkownika (tylko zależy jakie tam są uprawnienia) wejść do "c:/użytkownicy/[nazwa tego co się narobiło kuku]/Pulpit/" i z tego poziomu po prostu usunąć pliki.
Napisano 21 Maj 201014 l jak ma prroblem na jednym a nie ma na drugim, to najprawdopodobniej ma infekcję na adminie a nie ma na userze. pewnie jakis primitywny robak, ktory nawet nie potrafi utrudnić pracy na koncie bez uprawnień administracyjnych.
Napisano 21 Maj 201014 l Autor Masakra, że ja na to nie wpadłem. Kłaniam się Wam w pas. Ech... już myślałem, że straciłem moje wypociny. Bardzo dziękuję i niech Moc będzie z Wami! ;) PS. Wykorzystałem technikę Hubiego ale ola-f'a zapamiętam na przyszłość. //edit: To nie był robak tylko na pulpicie utworzyło mi się dokładnie 3686 plików co o ile by nie spowolniło mojego stacjonarnego kompa (Penom II x4 955) to laptop (nędzny dwurdzeniowy intel) tak się zamulił że nie byłem w stanie wykonać na tym koncie żadnego działania. Edytowane 21 Maj 201014 l przez pirx
Napisano 21 Maj 201014 l To nie był robak tylko na pulpicie utworzyło mi się dokładnie 3686 plików Hmm... ale takie rzeczy, trudno wytłumaczyć 'samo się zrobiło'. Poleciłbym jednak przeskanować kompa aktualnym antywirusem, itd:)
Napisano 22 Maj 201014 l Autor Możliwe, i tak zrobię, lecz to był chyba jednak mój błąd bo po raz pierwszy pakowałem coś w WinRARze :)
Napisano 22 Maj 201014 l Hmm... ale takie rzeczy, trudno wytłumaczyć 'samo się zrobiło'. Poleciłbym jednak przeskanować kompa aktualnym antywirusem, itd:) Mi tam się z kolei wydaje, że jednak można tak to wytłumaczyć :) ... mi kiedyś też zdarzyło się pomylić w ilości cyferek w rozmiarze woluminu i też taką ładną wiązkę otrzymałem :)