avik Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Tak jak w temacie. Proszę o opinię i pomoc. Opinii chyba nie trzeba tłumaczyć, zwłaszcza, że to moja pierwsza wizka na tym forum ( i w ogóle jedna z pierwszych wizek). A i o pomoc w tych plamkach na ścianie ( słyszałem, że chodzi o zabawę z FG, ale może mnie ktoś oświecić o co dokładnie chodzi). Bardzo proszę o konstruktywne uwagi.
Docent Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Poczytaj http://www.luminancestudio.pl/blog_ftp/mr_gi_luminancestudio.pdf
avik Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Napisano 4 Czerwiec 2010 OK, wielkie dzięki, postaram się jak najszybciej wrzucić poprawki!!
zdeno Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 nie spiesz się!! z tego co widać dużo czytania przed Tobą. Zacznij od zwiększania gęstości siatki łuków.
avik Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Napisano 13 Czerwiec 2010 Ok. Zakupiłem kilka lektur o mentalu ( są w drodze). Na razie chciałbym przedstawić moją nieco inną prackę. Jest zupełnie inna scena. Tamta była nieco badziewna. Tą zrobiłem sam, chociaż nadal chodzi mi o opinię renderingu.
Rekomendowane odpowiedzi