XaoC Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam:) Znikł mi najważniejszy.... poddział (?) w edit poly Tam gdzie jest extrude i te wszystkie najczesciej uzywane. Normalnie nie ma! Wczesniej niechcaco przzesunalem go w dolw hierarchii, ale teraz poprostu rozpuscil sie w maxie....:) @EDIT - grzebalem w katalogach aplikacji. Probowalem resetowac jego ustawienia, ale nie pamietam ktory katalog byl wlasciwy. Mam XPka i maxa 2008 Edytowane 8 Czerwiec 2010 przez XaoC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Próbowałeś kliknąć prawym w którejś zakładce i reset rollout order? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 nie wiem, nie zdazylem sprobowac bo zrobilem reinstalke:) ale thx za odp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Che,che reinstalka nigdy nie zaszkodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi