Gość ssnejku Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Witam! Dawno już się nie bawiłem w 3D ale powracam :P nowy projekcik. Proszę o uwagi.
Tweester Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Troche prostokątny ten żywopłot. Przydałoby się widzieć co jest w bydynku. Zamiast zasłon lepiej zrobić wtedy, żaluzje albo coś w ten styl. Nie jestem pewien czy odbicie w dolnych oknach nie jest zbyt mocne.
Gość ssnejku Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Jak zrobić ciekawy efekt żywopłotu jakaś konkretna textura czy coś ?
Tweester Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Tutaj masz tutka który może poprawi ten wygląd - http://3darchviz.blogspot.com/2008/09/many-people-ask-about-this-so-i-decided.html
Ufol Napisano 3 Lipiec 2010 Napisano 3 Lipiec 2010 Cegły - na ścianach ogromne, z kolei na tych słupkach jakieś spłaszczone i maciupkie. Proporcje okien w stosunku do wysokości kondygnacji są jakieś przegięte, wyglądają jakby miały po ponad 2 metry albo na piętro przypadało po 180cm wysokości. Tak samo brama garażowa wydaje się jakaś mała patrząc na resztę. A poza tym strasznie mały ten domek... na moje oko to zmieściłyby się tam tylko 2 pokoje z kuchnią... tym bardziej że schody na piętro sporo by zajęły...
Rekomendowane odpowiedzi