kruger24a Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 hej . mam pytanie jak zrobic efekt slow motion ,nie chodzi mi tutaj o zabawe keyframes , mam zrobiony efekt rozpadu czasteczek "particle flow" jak mozna spowolnic i przyspieszyc by uzyskac efekt slow motion , czy trzeba pogrzebac w opcji video post?
XaoC Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 Pytalem o cos podobnego kiedys. I dostalem odpowiedz ze nalezy sobie scenke wypalic (bake) urzywajac point cache. Jednak nie ruszalem tematu, wiec w praktyce nie wiem jak to moze wygladac. Aha, chodzi mi o maxa
Bacry Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 Dawno temu był do tego skrypt. A ogólnie jak chcesz możesz sobie zrobić więcej kamer i zrobić to tak jak jest robione w życiu. czyli nie renderować wszystko z jednej kamery a z wielu ustawionych tak aby powstał efekt jak z matrixa. A skrypt był po to żebyś nie musiał tych renderów puszczać ręcznie a by poszły z automatu.
Gość Gosc Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 prosze http://www.scriptspot.com/bobo/mxs4/maxtrix/
Rekomendowane odpowiedzi