Bati Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 Witam, chciałbym zaprezentować mój pierwszy samochód w 3d i poddać waszej krytyce. Softimage & mental ray Pozdrawiam
Lukasz_D Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 render bardzo słaby z tego co wiem to na necie jest kilka tutków dla mentala do renderingu aut ... popraw render bo mocel wydaje sie byc ok
Orangegraphics Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 nie renderuj z widoku user tylko jak już nie z camery to z perspective, pokaż siatke auta bo z tyłu coś faluje ostro
kamode Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 Auto fajne, ale na tutka warto rzucić okiem ;)
cortes Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 no chyba troche krzywo i jakoś wg płynne troszku. siateczki pokaż to się wszystko wyjaśni :)
Bati Napisano 20 Czerwiec 2010 Autor Napisano 20 Czerwiec 2010 nie renderuj z widoku user tylko jak już nie z camery to z perspective, pokaż siatke auta bo z tyłu coś faluje ostro nie renderuje z usera tylko z camery tylko wybrałem sobie oś x i może dlatego tak to wygląda ale będzie to poprawione Teraz zabieram się za poprawy renederu i światła zobaczymy czy coś dam radę z tym zrobić :) A dla zainteresowanych siateczka i proszę o błędy :) Pozdrawiam
Bati Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Napisano 1 Lipiec 2010 Dla odświeżenia wątku dodaje lekko poprawiony render Pozdrawiam
latos Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Grill popraw bo wygląda bardzo dziwnie. Na siatce użyj funkcji FDD aby ją odpowienia wygiąć a nie dałeś taką idealnie prostą. Popraw tarczę hamulcową bo to jest tylko przykrywka a nie tarcza, takie nie istnieją. Lakier felg wymień na inny.
Rekomendowane odpowiedzi