Napisano 18 Czerwiec 201014 l Witam, chciałbym zaprezentować mój pierwszy samochód w 3d i poddać waszej krytyce. Softimage & mental ray Pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 201014 l render bardzo słaby z tego co wiem to na necie jest kilka tutków dla mentala do renderingu aut ... popraw render bo mocel wydaje sie byc ok
Napisano 18 Czerwiec 201014 l nie renderuj z widoku user tylko jak już nie z camery to z perspective, pokaż siatke auta bo z tyłu coś faluje ostro
Napisano 18 Czerwiec 201014 l no chyba troche krzywo i jakoś wg płynne troszku. siateczki pokaż to się wszystko wyjaśni :)
Napisano 20 Czerwiec 201014 l Autor nie renderuj z widoku user tylko jak już nie z camery to z perspective, pokaż siatke auta bo z tyłu coś faluje ostro nie renderuje z usera tylko z camery tylko wybrałem sobie oś x i może dlatego tak to wygląda ale będzie to poprawione Teraz zabieram się za poprawy renederu i światła zobaczymy czy coś dam radę z tym zrobić :) A dla zainteresowanych siateczka i proszę o błędy :) Pozdrawiam
Napisano 2 Lipiec 201014 l Grill popraw bo wygląda bardzo dziwnie. Na siatce użyj funkcji FDD aby ją odpowienia wygiąć a nie dałeś taką idealnie prostą. Popraw tarczę hamulcową bo to jest tylko przykrywka a nie tarcza, takie nie istnieją. Lakier felg wymień na inny.