Gość Pablo22 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 MAZDA Concept Car.Jest to auto typu limuzyna z linia coupe.Auto te nawiazuje do klasy samochodów typu jak.np Seria 7 dla BMW, S class dla Mercedesa czy A8 dla Audi.Moje rendery są słabo wykończone ponieważ mój komputer jest zbyt słaby żeby zagłębić się w detale aczkolwiek ogólny zarys sylwetki auta jest widoczny.Przy projektowaniu starałem się nie przesadzić z futurystyką choć lubię trochę fantazji i polotu w samochodach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Koncept ciekawy. Model średni. Rendering na trzy z dwoma. Kwadratura koła. Cóż to za komputer - 386 DX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 concept niestety oprocz grilla nie nawiazuje do mazdy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Typowe dla amatorskich conceptów - przod jest z innego auta, środek zinnego a tył z BMW chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 a ja powiem ze mi sie to kojarzy z usmiechnietym samochodem :P ala the cars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Dart Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Pomiętolone też może być fajne, musisz trochę popracować nad modelingiem jak chcesz dobrze przedstawić swój pomysł, dodatkowo spójność całego pojazdu też jest ważna, ogólnie pomysł fajny, keep going with this shit man :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 jezeli moge cos podpowiedziec jeszcze, to pamietaj ze mazda idzie w strone powiekszania swojego logo na samochodach ;) teraz ten emblemat na TAK poteznym samochodzie wyglada smiesznie :) zobacz na CX-9 pomslal bym moze o wsadzeniu loga w przod samochodu, masz bardzo podobna linie (troche wzieta z nowej mazdy 3 i 6) mozna by nad tym pomyslec, bo wydaje mi sie ze taki bedzie kolejny krok mazdy ;) tak powiekszaja juz swoje logo, ze za niedlugo bedzie potrzebna dodatkowa przyczepa na emblemat tylny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi