Gość oro Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 Siema!Chciałbym zaprezentować moją stronkę ktoa zrobiłem techniką Flash.We Flashu pracuje dopiero 2 miesiące. Ocencie powiedzcie co xle co dobrze itp. www.oro.prv.pl
adek Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Oj ... slabiutko. Mozna to potraktowac jako wstepne cwiczenie z flasha. Przeraza mnie dzwiek w menu i grafika.
theurgicus Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Jak na cwiczenie to w sam raz. Ale zeby robic to swoja strona domowa to zbyt wczesnie. Powinienes popracowac nad doborem kolorow (ogolnie szata graficzna) no i kwestia animacji w naglowku nie pozostawia wiele do zyczenia... but keep working a dzwieku nie slyszalem... [Edited on 15-5-2004 by theurgicus]
SimeN Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 Ach te flash\'owe desenie ;], lepiej zrob cos w ps, ladniej wyjdzie, a bajery dasz we flash\'u.
pileq Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 SimeN ma rację , a poza tym zobacz jak na dole po prawej stronie przecinają się outline\'y. No i ten nagłówek ( to kręcące się coś ) bym zorbil od nowa... Ćwicz, ćwicz...
rowr Napisano 23 Maj 2004 Napisano 23 Maj 2004 rownie dobrze mogla by byc zrobiona w htmlu .Strona robiona za pomoca flasha jest pelna dynamiki u ciebie jej niestety zabraklo.
leander Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 oro: co to za tytul??????? 80% watkow na forum sluzy poddaniu czegos pod ocene. Przegladajac \"ostatnie watki\" mialbym problem z wyborem gdyby kazdy dal taki bezmyslny tytul. Link wpisuj z http:// bo inaczej trzeba przeklejac zamiast kliknac. Strona jak napisali poprzednicy. Niezbyt za bardzo fajna jest.. w ogole.. :) W jakim flashu to robisz?
Rekomendowane odpowiedzi