Tomur Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Chcialbym pokazac wam moje prace na konkurs \"Sen o Warszawie\". Wszystko poszlo w kierunku cieżkiego \"coupe\" ale ale to pozostawiam waszej ocenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 i jeszcze dwa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 tomur kurcze dlaczego to jest w finished? myslalem ze bedzie jeszcze model w maya albo innym st :/ koncepty fajne ale mam niedosyt ze to tylko wstepny zarys. ciekawe rozwiazania na przod i przednia czesc linii bocznej, reszta w powijakach. zrob model 3d to bedzie co oceniac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 świetnie to wyglada. az prosi sie o 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Pomysły ciekawe, przydałoby się żeby ktoś je zrealizował w 3d, może jakaś współpraca? Na forum jest dużo osób robiących dobre samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 ja bym sie chetnie za to wzial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 Jak sie zdecydujesz na konkretny koncept to daj znac to uszczegolowimy design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Nieźle rysujesz :] Design samochodzików jest piękny, ale wchodząc tu myślełem że to model zrobiony w jakimś programiku :] Szkoda może kiedyś się zdecydujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 swietne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 oj trzeba mieć wyobraźnię, żeby coś takiego narysować :) ale tak jak inni, czekam na wersję 3d pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 uwielbiam takei bestie - sam czasem troszke rysuje - fucktycznie modelik 3D byłby mile widziany - - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 druga wersja rewelacja...akdsn ma racje szkic wyjsciowy do modelu przypomina mi toyote FXS(future experimental sports) w szczegolnosci tyleczek wykoncz to chlopie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi