Napisano 13 Maj 200420 l Chcialbym pokazac wam moje prace na konkurs \"Sen o Warszawie\". Wszystko poszlo w kierunku cieżkiego \"coupe\" ale ale to pozostawiam waszej ocenie :)
Napisano 13 Maj 200420 l tomur kurcze dlaczego to jest w finished? myslalem ze bedzie jeszcze model w maya albo innym st :/ koncepty fajne ale mam niedosyt ze to tylko wstepny zarys. ciekawe rozwiazania na przod i przednia czesc linii bocznej, reszta w powijakach. zrob model 3d to bedzie co oceniac :]
Napisano 13 Maj 200420 l Pomysły ciekawe, przydałoby się żeby ktoś je zrealizował w 3d, może jakaś współpraca? Na forum jest dużo osób robiących dobre samochody.
Napisano 13 Maj 200420 l Autor Jak sie zdecydujesz na konkretny koncept to daj znac to uszczegolowimy design.
Napisano 13 Maj 200420 l Nieźle rysujesz :] Design samochodzików jest piękny, ale wchodząc tu myślełem że to model zrobiony w jakimś programiku :] Szkoda może kiedyś się zdecydujesz.
Napisano 13 Maj 200420 l oj trzeba mieć wyobraźnię, żeby coś takiego narysować :) ale tak jak inni, czekam na wersję 3d pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200420 l uwielbiam takei bestie - sam czasem troszke rysuje - fucktycznie modelik 3D byłby mile widziany - - - pozdrowionka
Napisano 14 Maj 200420 l druga wersja rewelacja...akdsn ma racje szkic wyjsciowy do modelu przypomina mi toyote FXS(future experimental sports) w szczegolnosci tyleczek wykoncz to chlopie;)