olaf Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam, nic szczególnego - klon lemingów, bawilismy sie dobrze, ale zbyt intensywnie. Projektu niestety pokazać nie mogę, bo akcja miała miejsce 2lata temu i już dawno miniserwis wygasł, ale ocalały screeny. Tworzone w 2osoby - flash dev i ja jako strona koncepcyjno-wizualna + grafik na zlecenie obrysowujący szkice w wektorze, by było szybciej. Poniżej kilka screenów jak kiedyś znajdę działające pliki bez instalacji bazy danych to podepnę linkę. Gra polegała na przeprowadzeniu grupy pięciu śmiałków przez pięć krain nie tracąc żadnego. Coś na czym wywaliła się wcześniejsza agencja dostało się nam. Mieliśmy chyba ok 2tygodni na realizację, ja robilem przy okazji standardowe prace, bo wiadomo, nie samym rożkiem człowiek żyje. Technika: wektor 2d we flashu, 3plany.
Gość Marioza Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 bombka, pięknie zrobione, bardzo fajna kolorstyka i ogólny wygląd szkoda ze tak mało obrazków, co do rożka to chodzi o tego lodowego w papierku? ;)
ultrakaka Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 This is Sparta wymiata. Kolory rzeczywiście bardzo fajne.
olaf Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Napisano 21 Czerwiec 2010 hehe, chodzi o tego: http://www.youtube.com/watch?v=qn3dXDHgYqU nawet kiedyś sobie wrzuciłem ze ścieżki ten kawałek do telefonu.
prrrszalony Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 Graficzki bardzo fajne :D ale liczyłem na coś bardziej oldschoolowego :D i dzięki za rady! :D
Rekomendowane odpowiedzi