ultrakaka Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Jak w tytule - Driller Drone, wierci dziury w asteroidach.Zrobiony dla projektu Miner Wars ( http://www.minerwars.com/)Miałem na to 24 godziny, mogło być więcej detali na normalce i kilka małych błędów mniej ale... cóż :)
Gość Marioza Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 o to fajne , cokolwiek to jest podoba mi się
Manver Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Troszeczkę niewyraźne miejscami, no ale ogólnie jak na tak krótki czas pracy, to wypas.
Plugawiciel Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 texa i concept spoko , ja bym tylko przyoszczedzil poly na rurach
ultrakaka Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Napisano 22 Czerwiec 2010 Na rurach jest ciutkę więcej żeby dobrze wyglądało przy prostowaniu ramion z wiertłem, tzn może i mogłoby być mniej, ale jedyne co ta jednostka robi to wierci tunele więc chciałem żeby ta jedyna fajna animka dobrze wypadała. I dzięki za pozytywne komenty :)
Levus Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Jak na 24h modelik to jest bardzo spoko imo:) Nie podoba mi się jedynie dość wysoka monochromatyczność, oprócz światełek, jakiś dodatkowy akcent kolorystyczny by się przydał. I bardziej agresywny specular na wiertełku, taki zadziorny;) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi