Napisano 13 Maj 200420 l Mam problem z projektowaniem curves na surface niby robie wszystko po koleji...czyli pisze project...zaznaczam curves ktore chce sprojektowac potem wybieram polysurface...i pisze projecting...i nic sie nie dzieje tak jakby nie bylo komendy o co chodzi?
Napisano 13 Maj 200420 l Autor udalo mi sie ale.... dlaczego jak dalem pull to surface? a project to surface nie dzialalo?
Napisano 13 Maj 200420 l Niewiem co ty robisz ze ci project curve on surface nie dziala nigdy sie z czyms takim nie spotkalem .... Przeciez jest najpierw podajesz krzywe ktore mają byc projektowane wciskasz enter i jest napisane zeby teraz wskazac surface lub poly surface na ktora ta/te krzywe mają byc zprojektowane wiec ja nie mam najmniejszego pojecia co tu moze nie dzialac
Napisano 13 Maj 200420 l sprobuj ewentyalnie robic obiekt na kawalki, czasem pomaga jesli masz jakies niewidoczne bugi w siatce. pull w tym przypadku to raczej co innego - przyciaganie po normalnych do obiektu a nie prostopadle rzutowanie
Napisano 14 Maj 200420 l 1) piszesz project 2) wciskasz enter 3) zaznaczasz \"curve\" ktory chcesz projectnac 4)naciskasz enter 5) zaznaczasz surf albo polysurf na ktory chcesz projectnac 6) naciskasz enter ... wszystko dziala :) chyba napisze jakis tutorial ;) pozdro ...