Stachu Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 (edytowane) -> making of 3ds max + mental ray 30k poly Edytowane 22 Czerwiec 2010 przez Stachu
Eric_Draven Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 ładnie wydziubany. Poka wnętrze. Przy tej ilości tri nie powinno być już widać żadnych kantów a widać przy oknie z boku. Spróbuj wyświetlić z 3ps shader albo podobnym. Chętnie zobaczę jak się będzie envmapa w realtime rozkładała.
Plugawiciel Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 ladnie, wali po oczach tylko ta tylnia szyba i obszar ze srubami na kolach 40k ? game art ???
Bruneq Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 ja swojego M1 do tej pory skonczyc nie moge:) ale ten pomimo paru ALE jest spoko
Stachu Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Napisano 22 Czerwiec 2010 wybaczcie pomyłka. 40k to gdy miałem 8 kół na scenie (2 wersje felg) i shell na szybie (na potrzeby renderu). Obliczyłem jeszcze raz i auto ma 30k. sama karoseria 10k, wnętrze ok. 10k i reszta z kolami 10k. Dobra ktoś mi powie, że to dalej za dużo, ale dzisiejsze gry nie powinny mieć z tym żadnych problemów (dla przykłady moja mazda furai miala 60k i w GTA IV i WR2 bez zadnych problemów śmiga). A wnętrze zrobiłem szczegółowe na wypadek jeśli miał by iść do jakiejś gry gdzie jest widok z kokpitu.
ultrakaka Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Ta spoko może i śmiga, ale jak wszystkie fury były by po 60k to by aż tak nie śmigało. A samochodzik bardzo fajny, można by poprawić te kanciastość z tyły przy oknie ale tak czy inaczej dobre.
mk2 Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Dla mnie bajka. Aż się prosi zeby ktos do wrzucił do jakiejś gry :)
Eric_Draven Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 dla przykłady moja mazda furai miala 60k i w GTA IV i WR2 bez zadnych problemów śmiga sama tak. ale jeśli każdy pojazd by tyle miał to już mniej by śmigało. 30k jest w sam raz na ścigałke. o jednak pierwszoplanowy model. Dodatkowo jak mówisz 10k to wnetrze, czyli sam pojazd z zewnatrz 20k. To jest bardzo akceptowalna liczba. Wnętrze wygląda wyjątkowo biednie. Ot se szary kolor. żadnego speca żadnego detalu, nic. Gdyby naturalnie wyglądało to bym sie nie czepiał ale nie wygląda, Ambient chociaz moze?. Na pewno nie nadaje się na widok z za kierownicy. Dostaniemy tu jakiś zrzut z refleksami w realtime?
Rekomendowane odpowiedzi