KMiklas Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Znudziło mi się robienie zwyczajnej scenki w studio, więc wepchnąłem go do wody. ;) Blender, Yafaray i Corel.
Korbol Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Mmm ładnie. Ciekawy pomysł. Tylko kolor na ogonie coś mi nie teges - może saturacja za duża.. Nice anyway pozdro
NV Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Świetne ! Bardzo plastyczne :) Nie wiem ile w tym corela ale efekt końcowy naprawdę ciekawy.
Filippo Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Co ty jarałeś jak to wymyślałeś? Ale serio praca wyczesana, bardzo mi się podoba.
KMiklas Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 @Korbol: z niższą saturacją wyglądało szaro i płasko, więc zostawiłem taką. ;) @Nvidia: kolory (głównie ogon, który był jednolicie czerwony z białymi odbiciami), podłoże i plankton (który wyszedł zupełnie przypadkiem podczas zastosowania jednego z filtrów (missclick i miłe zaskoczenie)). :D @Filippo: początkowo chciałem zrobić coś w deseń One-77, czyli świecące linie, ale w pewnym momencie zauważyłem na jednej z nich podobieństwo do wąsa suma (konkretniej przy lewej lampie) i... dalej się potoczyło, a raczej polało. ;)
KoMic Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 imo, bardzo fajne oryginalne podejscie, moze jeszcze nie dokonca pasuje polaczenie bialego wozu z bialymi pletwami i czerwonym ogonem, moze pletwy tez powinny cos z tego czerwonego posiadac? tak czy siak super.
Rekomendowane odpowiedzi