Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

To moja pierwsza praca którą tu umieszczam. Całość powstała w 3ds max 2009, render - menatal ray. Wykonanie dość proste, nie ma tu nic skomplikowanego. Mam jednak nadzieje że komuś się spodoba.

pozdrawiam

Daxxx

terminal.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł wporzo, ale wróć do WIP. Sugerowałbym dodać tło i może nawet refleksyjne szkło w oknach. Doświetlić nieco i się trochę pobawić oświetleniem, jego kolorami może (więcej neonów? scena nocna?). A jak dodałbyś - nawet w postprodukcji - jakieś postacie, nawet takie rozmyte jakby w ruchu, miałbyś fajną futurystyczną wizkę :) I takie mi sie jeszcze rzucają pomysły, jak jakaś faktura na podłogę, zrobić ją z jakiś płyt a nie z jednej wielkiej okrągłej, bo jak to tak :)

Pozdrawiam

Napisano

W środku mogło by być akwarium. Według mnie trochę za bardzo wszystko się błyszczy. Praca fajna. Ale trochę za dużo pustej przestrzeni. Brakuje tych szczegółów jak na niektórych pracach.

Napisano

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Zgadzam się ze słowami krytyki. Co do pomysłu z akwarium na środku to też miałem taką wizje podczas tworzenia tego. Dałem sobie jednak spokój z niektórymi pomysłami bo miał być to mały szybki projekt (i w sumie był) a niektóre koncepcje by go znacznie wydłużyły. Może jeszcze do niego kiedyś wrócę. Aha miałem jeszcze koncepcje odnośnie podłogi żeby była szklana z płyt i pod nią płytkie podświetlone akwarium.

Pozdrawiam

Daxxx

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności