Daxxx Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Witam To moja pierwsza praca którą tu umieszczam. Całość powstała w 3ds max 2009, render - menatal ray. Wykonanie dość proste, nie ma tu nic skomplikowanego. Mam jednak nadzieje że komuś się spodoba. pozdrawiam Daxxx
bbandi Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 Wygląda całkiem nieźle, pewnie sie napracowałeś zasługujesz na komentarz, następnym razem wrzuć do wipa to Ci pomogą co niektórzy.
Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 Pomysł super :) ale moglbys jeszczepopracowac troche :) ale jest ok
Godzil Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 Pomysł wporzo, ale wróć do WIP. Sugerowałbym dodać tło i może nawet refleksyjne szkło w oknach. Doświetlić nieco i się trochę pobawić oświetleniem, jego kolorami może (więcej neonów? scena nocna?). A jak dodałbyś - nawet w postprodukcji - jakieś postacie, nawet takie rozmyte jakby w ruchu, miałbyś fajną futurystyczną wizkę :) I takie mi sie jeszcze rzucają pomysły, jak jakaś faktura na podłogę, zrobić ją z jakiś płyt a nie z jednej wielkiej okrągłej, bo jak to tak :) Pozdrawiam
dac77 Napisano 14 Lipiec 2010 Napisano 14 Lipiec 2010 Drzewka są beeee. Dodaj ludziów na ławkach. Nawet ciekawe choć proste.
Tweester Napisano 18 Lipiec 2010 Napisano 18 Lipiec 2010 W środku mogło by być akwarium. Według mnie trochę za bardzo wszystko się błyszczy. Praca fajna. Ale trochę za dużo pustej przestrzeni. Brakuje tych szczegółów jak na niektórych pracach.
Daxxx Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Napisano 19 Lipiec 2010 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Zgadzam się ze słowami krytyki. Co do pomysłu z akwarium na środku to też miałem taką wizje podczas tworzenia tego. Dałem sobie jednak spokój z niektórymi pomysłami bo miał być to mały szybki projekt (i w sumie był) a niektóre koncepcje by go znacznie wydłużyły. Może jeszcze do niego kiedyś wrócę. Aha miałem jeszcze koncepcje odnośnie podłogi żeby była szklana z płyt i pod nią płytkie podświetlone akwarium. Pozdrawiam Daxxx
Rekomendowane odpowiedzi