Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na podstawie danych experymentalnych (2 kumpli poleglo ja sie uchowalem) Wiem ze jesli maxa 4 i 5 ma sie zainstalowanego na 1 systemie lubia sie one krzaczyc. Otoz pierw pada max4 (wywala ze trzeba zarejestrowac choc zrobilo sie to wieki temu) a potem pada max5 (ten sam bład) co gorsza nawet reinstal nic nie pomaga i nie da sie go uruchomic (na dodatek ponowna rejestracja nie przynosi rezultatow).

Wiec strzeszcie sie!!

I nie mowcie potem ze nie ostrzegalem.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja w maxach juz mialem taki \"blad\", ze trzeba bylo ponownie zarejestrowac i dupa. to nie wina 2 maxow. musisz odinstalowac maxa i jeszcze taki ukryty folderek c-dilla. potem zainstaluj jeszcze raz wygeneruj numer i powinno dzialac.

Napisano

a ja kiedyś zainstalowałem 2 maxy na dwóch dyskach (rozne systemy, raz startowałem kompa z jednego innym razem z drugiego). I jeden tak sie spierdolował (za przeproszeniem) że nic nie pomogło. Do tej pory nie chce przyjać klucza, a zforamatować nie moge bo to nie moj komp tylko pracodawcy :D:D:D

Napisano

e tam ja mam prawie zawsze 2 maxy na kompie ( 1 dysk 1 os )

i nic się nie dzieje

[piwo]

Napisano

Kreska: wlasnie tak jak mowil Skow, trzeba skasowac katalog C_DILLA, ktory znajduje sie na dysku C (ma atrybut ukryty) i wtedy reinstalowac Maxa, lub jak wyjdzie, tylko Autoryzowac.

Napisano

tez mialam 2 maya instalowane i lecialy obydwa wspaniale zadnych problemow z cidilla ... jedyne co sie zepsulo byl system ... ale od czego ma czlowiek nortona ghosta i images ;)

swietna rzecz polecam ...

Napisano

heh ja mam na jednym maxie i brazila i finala przyczym jedyne co z finala uzywam to materialy a co do light effects to fakt zwis u mnie tez jak brazilem te effekty renderowac chce

przyczym kedys mi sie brazil z phoenixem gryzl i to jak tera nie wiem nie uzywam juz tego pluginu

Napisano

Ja mam 2 maxy i rzeczywiscie raz zdarzylo mi sie ze 5 wywalil blad o autoryzacji. Ale po resecie wszystko bylo tak jak wczesniej wiec moglbyc to tylko przypadek.

Napisano

Miałem podobny problem - wywaliłem cdille - potem restart - zainstalowałem nową cdille - potem restart (koniecznie) - rejestracja i chodzi ok (win2k)