Napisano 14 Maj 200420 l Robie kolejne podejscie do zadania jakim jest zrobienie w miare sensownej glowy :D A potem reszty.. Wydaje mi sie ze ide w dobra strone... Zamieszczam progress i prosze o komentarze
Napisano 14 Maj 200420 l chyba broda jest zawąska albo zadługa,oczy są nietakie jak powinny i otoczone jakąś dziwną oponą szczególnie zdole pozatym powinieneś dodać więcej szczegułów woku ust i nosa
Napisano 14 Maj 200420 l no jeszcze dużo pracy przed Tobą. ale nie jest źle. okolice oczu ust i nosa do poprawy albo jak wolisz zrobienia. i czoło jakies takie płaskie i strasznie wysokie. pracuj dalej. pozdro
Napisano 14 Maj 200420 l narazie nie jest zle:D:D duuuzo pracy jeszcze pozostalo ale oczy do poprawy i usta (ale chyba jeszcze nie sa skonczone) ogolnie jest dobrze:D:D narka
Napisano 14 Maj 200420 l pokaz szkice zeby bylo wiadomo do czego zmierzasz - oczy i pod oczami do poprawy - odcinek pomiedzy nosem a ustami chyba nie tak mial wylgladac ;) - nos miedzy oczami za waski a na dole chyba troche za szeroki (moge sie mylic, pokaz szkice ;) ) - tej wypuklosci przy skroniach tez raczej nie powinno byc - czolo troche za plaskie pracuj dalej...
Napisano 16 Maj 200420 l Autor Dzieki wszystkim za odpowiedz, ciesze sie ze nie wychodzi tak tragicznie ;D (dobrze ze nikt nie pamieta moich poprzednich podejsc :)) tom3k zamieszczam szkice, ale od razu mowie ze nie wzoruje sie na nich w 100% bo same w sobie wydaja mi sie jakies dziwne, a niestety nie mam dobrych materialow referencyjnych. \"opona\" pod oczami miala byc czyms na ksztalt podkrazonych oczu ale chyba nie najlepiej wyszlo... Wszystko postaram sie poprawic i pomecze was update\'ami :D Jeszcze raz dzieki!
Napisano 17 Maj 200420 l Autor Sorki cos nie bardzo wyszlo - obetnijcie na tego screena i wytykacie bledy :) (no moze oprocz tego ze powieki nie pasuja do galek bo to juz sam zauwazylem, chociaz mozecie napisac, jak to bezbolesnie zniwelowac)
Napisano 17 Maj 200420 l robilem glowe dokladnie z tych samych szkicow... moge powiedziec jedno: sa na maxa do dupy :( musialem sie ostro nameczyc, bo na poczatku mialem prawie to samo co Ty. nie chce sie chwalic, ale jak juz zaczynam :) to dam linka do mojej: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10844&page=#pid134157
Napisano 18 Maj 200420 l duuuuuzo lepjej teraz wyglada ale jak juz mowilem duuuuzo pracy jeszcze przed toba ale w dobra strone idziesz narka