Holdysz Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Głupie pytanie ale je zadam czy moglibyście mi podać kilka waszych przykładów do czego służy 3Ds max prócz tworznia modeli 3d do czego jest wykorzystywany???????
aduko Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 Modeli? No np. do wizualizacji wnętrz, budynków, przedmiotów, symulacji różnorakich, testowania rozsyłu światła i wiele innych ;)
Lukasz_D Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 mozesz np zaprojektowac samochod a pozniej go zbudowac :) zobacz inne filmy uzytkownika :P http://www.youtube.com/user/BaileyBlade#p/u/12/dTg5kpzXkJg
olaf Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 mozna testować nim predkość transmisji danych - np. wysylasz instalkę na serwer i patrzysz ile kb na sekunde idzie.
polka dot Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 ja np. daleko mam przycisk wyłączania komputera - wystarczy wczytać większą scenę i trochę pokręcić viewportem - komp sam się zaraz wyłączy
CgBartosz Napisano 2 Lipiec 2010 Napisano 2 Lipiec 2010 W 3dsmax mozna na przyklad zrobic film animowany o sensie testowania prędkości transmisji danych instalką programu za 12 tysięcy złotych.
Rekomendowane odpowiedzi