hokusai Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Bez zbednego owijania w bawelne: komiks strzelilem po zakonczeniu emisji calego cyklu jeszcze na stacji RTL 7. Bylem mlody, uparty i slepy chyba... ale co powstalo to powstalo. Nikt jeszcze tego nie widzial, wiec macie premiere. Jak wspomnialem, stworzylem to juz jakis czas temu wiec nie smiejcie sie zanadto. Z gory prosze o wyrozumialosc moderatora ze wzgledu na ilosc wrzuconych prac, ale jest to zamknieta calosc. PA
Vetis Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 mama pare pytan :D 1. co to za koles ? rozpoznaje tylko goku 2. czemu goku przegrywa ? 3. rys. 10 przedstawia jaki poziom ssj ? co do pracy: 1. warsztat bez zarzutu 2. goku z profilu sie kasztani 3. pokarz wersje do czytania 4. niektore scenki wygladaja bardzo znajomo :D troche krotka ta baja.... pozdrawiam ...
biglebowsky Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 Prosimy o ciut wieksze wersje:) prawde mowiac manga nie wychodzi Ci na zdrowie - masz o wiele ciekawsze rysunki w innych watkach.
little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to zzynka ... nie lepiej cos swojego??
hokusai Napisano 17 Maj 2004 Autor Napisano 17 Maj 2004 jak napisalem we wstepie, sa to moje poczatki. ja wogole rysowac zaczalem dopiero w liceum, czego okrutnie zaluje bo mam teraz wielkie braki w stosunku do \"rowiesnikow\"... dzieki za uwagi Odp. na kilka pytan Goku nie przegrywa tylko obrywa, komiks nie jest skonczony (i nie bedzie). ten gosc to taen- jeszcze jeden ocalaly supergarier:). powiedzmy ze to 5 poziom. to taki ironiczny rysunek...
Rekomendowane odpowiedzi