Napisano 14 Maj 200420 l Bez zbednego owijania w bawelne: komiks strzelilem po zakonczeniu emisji calego cyklu jeszcze na stacji RTL 7. Bylem mlody, uparty i slepy chyba... ale co powstalo to powstalo. Nikt jeszcze tego nie widzial, wiec macie premiere. Jak wspomnialem, stworzylem to juz jakis czas temu wiec nie smiejcie sie zanadto. Z gory prosze o wyrozumialosc moderatora ze wzgledu na ilosc wrzuconych prac, ale jest to zamknieta calosc. PA
Napisano 14 Maj 200420 l mama pare pytan :D 1. co to za koles ? rozpoznaje tylko goku 2. czemu goku przegrywa ? 3. rys. 10 przedstawia jaki poziom ssj ? co do pracy: 1. warsztat bez zarzutu 2. goku z profilu sie kasztani 3. pokarz wersje do czytania 4. niektore scenki wygladaja bardzo znajomo :D troche krotka ta baja.... pozdrawiam ...
Napisano 14 Maj 200420 l Prosimy o ciut wieksze wersje:) prawde mowiac manga nie wychodzi Ci na zdrowie - masz o wiele ciekawsze rysunki w innych watkach.
Napisano 17 Maj 200420 l Autor jak napisalem we wstepie, sa to moje poczatki. ja wogole rysowac zaczalem dopiero w liceum, czego okrutnie zaluje bo mam teraz wielkie braki w stosunku do \"rowiesnikow\"... dzieki za uwagi Odp. na kilka pytan Goku nie przegrywa tylko obrywa, komiks nie jest skonczony (i nie bedzie). ten gosc to taen- jeszcze jeden ocalaly supergarier:). powiedzmy ze to 5 poziom. to taki ironiczny rysunek...