Gość Tamad Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Witam , otóż jestem nowy z 3d maxem , zacząłem się tym bawić, zrobiłem piłkę, lecz nie wiem jak nanieść na nią tekstury z innego obrazka , np. piłke nike , itp.. Początkowo wyglądała tak : Później zacząłem kombinować i wyszło mi coś takiego : Lecz to nie o to co mi chodziło. Chciałbym ,żeby na piłce znajdował się znaczek np. nike ,by wygląda jak jakaś piłka ze sklepu oraz żeby znajdowała się na jakiejś trawie. Mam nadzieję ,że niedługo mi się uda , szukam poradników ,ale niestety nic mi nie wychodzi. Jeżeli ktoś umie zaradzić mojemu problemowi, proszę o pomoc. Pozdrawiam , Tamad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Mówiłem ci żebyś uważał na nazwę wątku:) Jutro ci postaram się to wyjaśnić na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tamad Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Ok , ok . A tutaj kostki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 opcji jest milion, najlepej jakbys przejzal jakiegos tutoriala, ciezko bedzie opisac ten proces na forum..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 sprawdz tutoriale na forum, bo pewnie bedziesz musial przypisac poligonom ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi