Napisano 14 Maj 200420 l no dobra :) albo sie tu czegos dowiem albo... :/ Chce mojego aniolka ustawic w scenie uzywajac zwyklych kosci i modyfikatora skin. Problem w tym ze jestem w tym zielony i nie wiem jak powinny byc ulozone kosci. Ani od ktorej strony zaczac je tworzyc, jak dodac do np kregoslupu kosci nogi itp. Mozecie cos pomoc? thx z gory Pozdrawiam Pionier
Napisano 14 Maj 200420 l Odpal tutorial Maxowy, tam jest wszystko. Jak bardzo nie chcesz, to na 3dtotal tez sa tutki. (ktos sie spodziewal innej odpowiedzi?)
Napisano 14 Maj 200420 l Autor bylem jej pewny edit: niech Cie Drug wszystkie zle moce do piekla zabiora :]
Napisano 14 Maj 200420 l Ale czego oczekujesz, ze ktos Ci to narysuje? Przeciez masz wszystko pod reka! Tutki nazywaja sie \"Tutorials for Character Animation Professionals\" i jest opisane WSZYSTKO co potrzebujesz. Oddalam sie do mojego cieplego kociolka, bo zaraz beda polewac goraca smola.
Napisano 14 Maj 200420 l Autor cos mowie? bez cisnien, nie odbebrales tego jak odebrac miales. zamiast \":\" przy \"]\" wstaw \";\" lepiej? zreszta nie wazne, nie ma tematu, wywal jak chcesz...
Napisano 14 Maj 200420 l Nie mam cisnien, tylko jestem troche zaskoczony. ;) Usune watek, tylko znajde, gdzie Member ma to narzedzie.
Napisano 14 Maj 200420 l w maxowych tutkach jest naprade wszystko co moze czlowiek chciec jezeli czegos tam niema to znaczy ze mozna samemu do tego dojsc. jak penie kazdy wie sa dokladne i bardzo szczegolowe. ich podstawaowa i chyba jedyna wada ze sa w j. angielskim ale to jest kwesta czasu ja przy sredniej wiedzy angielskiej sobie z nimi radze, problem tylko w tym zeby sie przylozyc :))