BlackCat Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Chcielibyśmy usłyszeć opinie ludzi z forum o naszym mgazynie WARP, który ukazuje się na płytach PC World Komputer. Porusza on temat grafiki komputerowej. Modelowanie i praca w 3D Studio Max, programowanie grafiki z udziałem DirectX, programowanie Windows, większość pod kątem gier. Skupiamy się na dokładnym opisie zagadnień, od podstaw, tak aby materiał był przyswajalny dla każdego. W niedalekiej przyszłości zamierzamy poszerzyć zawarty w WARP\'ie materiał o inne tematy, takie jak programowanie z OpenGL oraz praca w programie Maya. Jeżeli macie jakieś uwagi, sugestie, pomysły lub pytania, prosimy o posty. pozdrawiamy
dirty Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 raczej nie kupuje zadnych magazynow komputerowych/growych... mozna to gdzies sciagnac z netu? pzdr
adek Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 dokladnie. Udostapnijcie jakis numer online. Ja tez nie kupuje PCWK. Swoja droga jesli magazyn ukazuje sie na lamach jednego z najpoczytniejszych czasopism komputerowych w Polsce to warto wydawac rownoczesnie wersje online. Grono odbiorcow bedzie zdecydowanie wieksze.
Mateusz Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 ja tam CHIP\'a czasami kupuje... PCWK raczej nie... macie jakas umowe z nimi zeby nieudostepniac magazynu On-line??
BlackCat Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 Aktualnie przygotowujemy stronkę WARP\'a. Będziemy zamieszczać na niej stopniowo wcześniejsze numery magazynu. Cały czas pracujemy nad WARP\'em i staramy się aby był coraz lepszy. pozdrawiamy i wrzucamy dwa image
BlackCat Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 To są imege z WARP-03 który ukaże sie na PCWK gdzieś w okolicach 22-26 maja. WARP pojawia się co miesiąc.
Rekomendowane odpowiedzi