Napisano 15 Maj 200420 l Chcielibyśmy usłyszeć opinie ludzi z forum o naszym mgazynie WARP, który ukazuje się na płytach PC World Komputer. Porusza on temat grafiki komputerowej. Modelowanie i praca w 3D Studio Max, programowanie grafiki z udziałem DirectX, programowanie Windows, większość pod kątem gier. Skupiamy się na dokładnym opisie zagadnień, od podstaw, tak aby materiał był przyswajalny dla każdego. W niedalekiej przyszłości zamierzamy poszerzyć zawarty w WARP\'ie materiał o inne tematy, takie jak programowanie z OpenGL oraz praca w programie Maya. Jeżeli macie jakieś uwagi, sugestie, pomysły lub pytania, prosimy o posty. pozdrawiamy
Napisano 15 Maj 200420 l raczej nie kupuje zadnych magazynow komputerowych/growych... mozna to gdzies sciagnac z netu? pzdr
Napisano 15 Maj 200420 l dokladnie. Udostapnijcie jakis numer online. Ja tez nie kupuje PCWK. Swoja droga jesli magazyn ukazuje sie na lamach jednego z najpoczytniejszych czasopism komputerowych w Polsce to warto wydawac rownoczesnie wersje online. Grono odbiorcow bedzie zdecydowanie wieksze.
Napisano 15 Maj 200420 l ja tam CHIP\'a czasami kupuje... PCWK raczej nie... macie jakas umowe z nimi zeby nieudostepniac magazynu On-line??
Napisano 15 Maj 200420 l Autor Aktualnie przygotowujemy stronkę WARP\'a. Będziemy zamieszczać na niej stopniowo wcześniejsze numery magazynu. Cały czas pracujemy nad WARP\'em i staramy się aby był coraz lepszy. pozdrawiamy i wrzucamy dwa image
Napisano 15 Maj 200420 l Autor To są imege z WARP-03 który ukaże sie na PCWK gdzieś w okolicach 22-26 maja. WARP pojawia się co miesiąc.