Balor_san Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 Niedawno zmieniłem sobie mysz na Logitecha MX-500, i od tego czasu wszystkie skróry z środkowym przyciskiem (naciśnięciem rolki) zniknęły. Umiem przyblirzać lub oddalać widok, ale nie umiem jurz robić alt+mmb lub terz sam mmb. Jurz prubowałem unbindować wszystkie funkcje tego przyciska (standardowo ustawiane przez starownik)
p_e_t_e_r Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 ja mam to samo. otoz oprogramowanie do twojej myszki przechwytuje te zdarzenia i uniemozliwia ich defaultowe dzialanie. powinienes na czas zabawy w maxie wylaczyc ten soft. u mnie moge go wylaczyc w trayu koło zegara systemowego jest ikonka myszy klikam prawym guzikiem i wybieram zakoncz. to wszystko, po tym zabiegu wszystko dziala juz jak powinno.
Balor_san Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 ja niestety nie mam żadnego \"zakończ\", tylko moge wywalić ikonkę z traya, ale sterownik się \"wczepił\" w windowsowskie ustawienia myszy. Chciałbym terz przeprośić za to, że zrobiłem błąd w poprzedim wpisie, bo mój model to MX-700. Tak czy siak dalej ten problem mnie gniecie. Ale dzięki za pomoc.
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Napisano 15 Maj 2004 po formacie gdy winada zainstaluje sie z podlaczona mysza bedzie juz dobrze. nie instaluj tych szitowych sterownikow logitecha bo na tym nie da sie pracowac.
Rekomendowane odpowiedzi