jacor3003 Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 siamano ludziska potrzebuje pomocy. zassałem kilka plugsów od chłopaków z \"blur\" i robie wszystko tak jak trzeba a tu nic, nie ładuje mi postawowego BlurLib.dlu i niestety reszta pluginów od blurowców też się nie ładuje. może ktoś wie dlaczego?? byłbym dźwięczny za szybką odpowiedź. mam max 5.1 sp1, win XP, Vray 1.09.03g, pentium IV 1,8 ghz, 1GB ramu, fx 5200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 no tak bywa ze blurlib czesto nie wchodzi. probuj do skutku. blirlib i wszystkie inne musisz miec w tym samym katalogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacor3003 Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 no i tutaj też mam mały problem. gdy miałem wszystko w 1 katalogu to wogole niczego z niego nie ładował mimo że w plugin.ini wpisywałem ścieżke dostępu. w plugin manager sciezka jest poprawna i wyswietla sie ale nic z tego folderu nie jest zaladowane. potem jak wrzuciłem blura do głównego katalogu z pluginami wyskakiwal błąd o którym wcześniej wspominałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts