graphic Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Witam ponownie. Tym razem broń. Miał być VIS ale jest Colt;] Colt 1911 cal.45. 1800 tris Teksturki 2048x2048 Miłego komentowania;]
Kruku Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Eno ładny ;] do fpp to chyba nie bo za bardzo kańciaty XD ale ogólnie ok. Tylko mam parę pytań: czemu on jest pocięty w płaskich miejscach a textura koloru nie jest ..kolorowa?
Bruneq Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 wyglada troche jakby caly byl z metalu...jakos texa mnie nie przekonuje.
graphic Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Napisano 16 Lipiec 2010 Kruku: Tex jest kolorowa. Okładki na uchwycie są brązowe. Reszta jest ciemnoszara bo nie robiłem różowego pistoletu ala hello kitty;] Bruneq: No jest z metalu;]
Plugawiciel Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 bardzo ładnie ja bym tylko dodał na magazynku takie otarcia jak dales na spuście no i troszke tri by sie dalo zaoszczedzic gdzieniegdzie , ale to tylko pierdoły
Valery Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 kiepsko. textura jest bardzo jednolita i nieciekawa. absolutnie nie widać że okładziny chwytu są wykonane z czegos innego niz reszta broni. oświetliłeś sobie model w taki sposób że światłem udajesz że coś się tam dzieje :) w grze swiatlo nie zawsze pada tak jakbys chciał i jestem pewien ze ten colt w grze bedzie szary i jednolity chwyt powinien być bardziej obły w pod kabłąkiem
graphic Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Napisano 16 Lipiec 2010 Chyba właśnie oświetleniem przegiąłem. Dążyłem do takiego efektu: http://www.deactivated-guns.co.uk/images/bigpics/gunpics/colt1911big.jpg W silniku nie jest szary i jednolity. W wolnej chwili wstawię screena z UDK. No ale fakt faktem metalu jeszcze nie umiem dobrze malować.
jacenty Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 wedlug mnie nie jest zle. moze zaduzo miejsc jest zaciemnionych , niedoswietlonych .mozesz powiedziec co to za engin lub shader ?Te przetarcia na bialo ja bym troche przyciemnil .
graphic Napisano 17 Lipiec 2010 Autor Napisano 17 Lipiec 2010 Xoliulshader. Chyba poprawie tą teksturkę.
Rekomendowane odpowiedzi