Pablo Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Witam, mam taki problem: od jakiegos czasu obiekty mi przeswietlaja przez siebie i nie mode dokladnie dopasowac ich polozenia :/ jak temu zaradzic? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Nie możesz ich dopasować w jaimś front, top lub left :/, albo alignem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 niby jak mam to dopasowac gdy nie wiem czy juz naszlo na sieibe, czy weszlo w siebie czy co rozumiesz? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 rozwiaznie: pny quadrofx 3000 albo tryb wireframe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Akdsn - tylko ze ja wczesniej nie mialem rego rpoblemu bylo wszystko dobrze, nie da sie tego gdzies ustawic w preferences? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 A próbowałeś przeinstalować maxa? Może pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 pobaw sie ustawieniami driverow ogl czy dx. hyhy ale bardzo ladna wyszla ci abstrakcja z tego screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 usuń plik \"pref.\" przed uruchomieniem maxa - może pomoże, może nie ale warto spróbować zanim odinstalujesz maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 A gdzie znajde taki plik ?! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi