P.I.W.O. 8 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Pomocy! Wczoraj była u mnie burza i wyłączył mi się komp. Akurat w tedy kończyłem swój model w 3ds max, nie zdążyłem go zapisać i wyłączył się komp. Teraz jak chcę włączyć swój projekt wyskakuje mi okienko z alrtem o treści: "File Open Failed: F:\3dsmax\projekty\koloiopona.max" Pytanie: Jak to otworzyć / jak odzyskać to co utracone i czy jest to możliwe w tym programie? Link to post Share on other sites
0 pressenter 326 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Max robi kopie zapasowe w "Moje dokumenty/3dsmax/autoback". Sz. 1 Link to post Share on other sites
0 piko84 204 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Czasami też Merge tego pliku do nowej sceny pomaga. Link to post Share on other sites
0 P.I.W.O. 8 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 (edited) Zaraz sprawdzę. JA PIE***E działa!!!!!!!!!!!!. Dzięki pressenter rep dla ciebie. Edited July 18, 2010 by P.I.W.O. Link to post Share on other sites
Question
P.I.W.O. 8
Pomocy!
Wczoraj była u mnie burza i wyłączył mi się komp. Akurat w tedy kończyłem swój model w 3ds max, nie zdążyłem go zapisać i wyłączył się komp.
Teraz jak chcę włączyć swój projekt wyskakuje mi okienko z alrtem o treści:
"File Open Failed: F:\3dsmax\projekty\koloiopona.max"
Pytanie:
Jak to otworzyć / jak odzyskać to co utracone i czy jest to możliwe w tym programie?
3 answers to this question
Recommended Posts