wiciu15 Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 WItam. Mam problem z 3 ds maxem bo przy modelowaniu moze cos wcisnałem moze mi sie samo wylaczylo przez jakąs opcje ale znikneła mi oś odpowiedzialna za przesuwanie obiektu tylko w jednej osi. Dodam ze wciskałem juz przycisk x wiele razy ale nie bylo zadnego skutku. [DO ADMINA]Jesli zamiescilem ten temat nie w tej kategorii, to przepraszam i prosze o przeniesienie(jestem tu nowy).
wiciu15 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 Przeciez pisałem ze wciskalem x wiele razy i nie skutkuje. a faq juz czytałem
stormwind Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 pozostaje Ci wcisną + na klawiaturze i użyć opcji szukaj na forum bo rozwiązań może być jeszcze kilka
claude Napisano 22 Lipiec 2010 Napisano 22 Lipiec 2010 Daj screena, co my wróżki? Skąd mamy wiedzieć co nabroiłeś.
wiciu15 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 MAcie screena: Tylko nie myslcie ze mam mac os x(to przerobka xp)
wiciu15 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 Juz nie potrzebuje pomocy bo znalazłem odpowiedz aby usunac 3dsmax.ini(przywrocic jakby ustawienia fabryczne) i samo sie naprawiło. ale mimo wszystko thx za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi