Juzwa Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Zakupiłem sobie Wacoma Bamboo, tego czarnego. Wcześniej przez kilka dni korzystałem z Bamboosa kumpla (tego starszego, białego) i wszystko było gicior. Podłączyłem nowego i też działał. Zachciało mi się tylko zainstalować nowe stery z płytki. No i po restarcie kompa już nie działa. Ani jeden ani drugi. Sprawdzałem na innym kompie i wszystko ok. Robiłem reinstalke juz 5 razy, czyściłem rejestry i wciąż to samo. Różne stery próbowałem i dupa. USB mi działa, bo jak podłącze myszke to ona działa. Ale sam tablet nie chce ruszyć. HELP PLS, bo nie chcę robić formata dla głupiego tableta!!!
Nezumi Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 To moze zainstaluj nowe stery ze stronki Wacoma, bo te na plytce prawie zawsze sa starsze niz te na stronie. http://www.wacom.eu/index2.asp?lang=pl&pid=29&gm=4 Mnie moj tablet zaczal znikac losowo - raz dzialal raz nie dzialal. Pomagalo odlaczenie go na jakies 20 sekund z USB i ponowne podlaczenie. Po zainstalowaniu najnowszych sterow problem ustapil.
Kris_R Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 Ja mam ten sam problem jak ty Juzwa. Zachciało mi się przeinstalować stery. No i koniec. Tablet niby działa ale zero kontroli czułości, zero wykrywania obszaru tabletu... działa trochę tak jak myszka. Wywalałem wszystko, instalowałem ponownie.. zonk.
mirach Napisano 30 Lipiec 2010 Napisano 30 Lipiec 2010 mi na dziwne zachowanie tabletu pomoglo: - odlaczenie tabletu - wywalenie sterow do niego - restart - podlaczenie - zainstalowanie najnowszych sterow chociaz problem mialem raz jedyny, wiec nie wiem czy powtazanie tej procedury skutkuje podobnie :)
Rekomendowane odpowiedzi