Napisano 30 Lipiec 201014 l Zakupiłem sobie Wacoma Bamboo, tego czarnego. Wcześniej przez kilka dni korzystałem z Bamboosa kumpla (tego starszego, białego) i wszystko było gicior. Podłączyłem nowego i też działał. Zachciało mi się tylko zainstalować nowe stery z płytki. No i po restarcie kompa już nie działa. Ani jeden ani drugi. Sprawdzałem na innym kompie i wszystko ok. Robiłem reinstalke juz 5 razy, czyściłem rejestry i wciąż to samo. Różne stery próbowałem i dupa. USB mi działa, bo jak podłącze myszke to ona działa. Ale sam tablet nie chce ruszyć. HELP PLS, bo nie chcę robić formata dla głupiego tableta!!!
Napisano 30 Lipiec 201014 l To moze zainstaluj nowe stery ze stronki Wacoma, bo te na plytce prawie zawsze sa starsze niz te na stronie. http://www.wacom.eu/index2.asp?lang=pl&pid=29&gm=4 Mnie moj tablet zaczal znikac losowo - raz dzialal raz nie dzialal. Pomagalo odlaczenie go na jakies 20 sekund z USB i ponowne podlaczenie. Po zainstalowaniu najnowszych sterow problem ustapil.
Napisano 30 Lipiec 201014 l Ja mam ten sam problem jak ty Juzwa. Zachciało mi się przeinstalować stery. No i koniec. Tablet niby działa ale zero kontroli czułości, zero wykrywania obszaru tabletu... działa trochę tak jak myszka. Wywalałem wszystko, instalowałem ponownie.. zonk.
Napisano 30 Lipiec 201014 l mi na dziwne zachowanie tabletu pomoglo: - odlaczenie tabletu - wywalenie sterow do niego - restart - podlaczenie - zainstalowanie najnowszych sterow chociaz problem mialem raz jedyny, wiec nie wiem czy powtazanie tej procedury skutkuje podobnie :)