Napisano 10 Sierpień 201014 l Witam serdecznie. Po pierwsze to bardzo ładny model i fajne ujęcie, render jednak średni jak dla mnie (kiepski trochę ten lakier) ale tak to pozytywnie:).
Napisano 10 Sierpień 201014 l Mi tez sie podoba model a i jak dla mnie render tez nie jest zly. lakier wyglada na taki troche wyblakly, moze dlatego ze odbija tylko biale otoczenie.. nie wiem :) Podobaja mi sie swiatla i na tylnym renderze refleksy na szybach, ja teraz probuje uzyskac cos w tym stylu ale ciezko mi to idzie...
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor Jak zrobić małego obrazka w liście tematów? I tam mam tylko "clip" jest widoczny.
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor HDRI est. Mi się podoba. samochód znajduje się w studio, a nie na ulicy.
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor dodaj obrazek jako załącznik w pierwszym poście. Nie znalazłem, pokaż mi, gdzie prosze
Napisano 11 Sierpień 201014 l Znalazlem takiego manuala, ktorego robilem komus kiedys. Moze ci sie przyda. Edytujesz pierwszego posta i dalej jedziesz jak na obrazku, (4 krok opuszczasz). [ATTACH]73691[/ATTACH] co do samego modelu wyglada swietnie, ale tak samo jak innym nie podoba mi sie lakier.