SeRj-9 Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Witam wszystkich, jestem tu nowy, to mojej poprzedniej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Witam serdecznie. Po pierwsze to bardzo ładny model i fajne ujęcie, render jednak średni jak dla mnie (kiepski trochę ten lakier) ale tak to pozytywnie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeRj-9 Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2010 Dzięki za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Mi tez sie podoba model a i jak dla mnie render tez nie jest zly. lakier wyglada na taki troche wyblakly, moze dlatego ze odbija tylko biale otoczenie.. nie wiem :) Podobaja mi sie swiatla i na tylnym renderze refleksy na szybach, ja teraz probuje uzyskac cos w tym stylu ale ciezko mi to idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeRj-9 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2010 Jak zrobić małego obrazka w liście tematów? I tam mam tylko "clip" jest widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 dodaj obrazek jako załącznik w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Brakuje HDRki:) A tak to nie podoba mi się materiał szyb i AA padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeRj-9 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2010 HDRI est. Mi się podoba. samochód znajduje się w studio, a nie na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeRj-9 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2010 dodaj obrazek jako załącznik w pierwszym poście. Nie znalazłem, pokaż mi, gdzie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeRj-9 Napisano 11 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2010 slowiak, Dziękuję bardzo, mam zorientowali się. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Sierpień 2010 Share Napisano 11 Sierpień 2010 Znalazlem takiego manuala, ktorego robilem komus kiedys. Moze ci sie przyda. Edytujesz pierwszego posta i dalej jedziesz jak na obrazku, (4 krok opuszczasz). [ATTACH]73691[/ATTACH] co do samego modelu wyglada swietnie, ale tak samo jak innym nie podoba mi sie lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi