Gomez Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 czy ktos używał mix20layers w połączeniu ze skinshaderem? Podłaczyłem skina do mixa i lightmape do SG mixa i dostaje cos takiego: API 0.0 error 301031: call to undeclared function "mix20layer" API 0.0 error 301036: while defining material "mix20layer1SG": undefined shader "mix20layer1" DB 0.4 fatal 041008: attempt to access null DB tag wie ktoś o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Robisz tutek od Alvareza? Jak robiłem ten tutorial to tez nie chciał mi chodzić ze strony którą podał. Znalazłem gdzieś w necie wtedy że nie chodzi z majką 2011 ale olałem problem w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Nie chciałbym Wam psuć światopoglądu, ale czy przypadkiem mix20layers się od jakichś 4-ech lat nie używa, bo doszło w mentalu Mayki mib_color_mix? :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Tak ale Alvarez w tutku na gnomonie (bardzo dobrym zresztą) wciąż wprowadza ludzi w błąd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 Dzięki za info, nie robie nic w mayi zwykle więce nie wiem takich rzeczy. Tutka od Alvareza nie robie, przypomniałem sobie o mix20layers bo potrzebowałem czegoś extra do fastskina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Wiem że może trochę za późno ale na jednym forum znalazłem linka do nowej wersji tego noda link Jeżeli wierzyć autorowi to działa na nowszych mayach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 Już sobie poradziłem ale dzieki za linka, może sie kiedys przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi