Napisano 26 Sierpień 201014 l Tak jak w temacie, da się w maxie 2011 włączyć stare dobre okienka z tych funkcji zamiast tych fikuśnych ikonek i cusiów które są teraz? Irytuje mnie niemiłosiernie że jak zmieniam selekcje z tym otwartym to mi się przesuwa. pasuje mi ribbon i reszta, skonfgurowałem sobie już wszystko ładnie, tylko to jest wkurzające, pewnie w configu coś się zmienia ale nie umiałem znaleźć. pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 201014 l Przeszperaj Area, również pod względem nowego snapa... dowiesz się wtedy, że tak jest, i nic nie da sięna to poradzić. Mam nadzieję, że w 2012 to zmienią, bo teraz jest conajmniej wk... urzające. Sz. Edit:/ Kajam się, ale jest nadzieja! Jeszcze nie miałem okazji sam sprawdzić, ale wiem, że inni sprawdzali. Cytat To prevent caddies, and go back to old dialogs: EditPolyMod.dlm EPoly.dlo (max2010 to max2011) backup 2011 files, also Caddies.gup Osobiście jest to dla mnie problem, bo sam nie mam w ogóle maxa 2010... :|
Napisano 26 Sierpień 201014 l Działa! Pod maxa x64, o ile w tych plikach to ma znaczenie. http://rapidshare.com/files/415245713/Edit_Poly_Mod_2011.zip P.S. Backup plików z 2011, nawet po zmianie rozszerzenia, nie może znajdować się w tym samym folderze, ponieważ max i tak sobie z tym poradzi ;)