spoon Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 niezupełnie...to historia współpracy Pieta i Teo :p a raczej jej końca:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 no proun to to nie jest. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 chyba mieszasz postacie, ale max3d to nie miejsce na historię, a już tym bardziej teorię sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Moze jutro sprobuje cos z tym zrobic jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 no ciekawe, tylko wykadruj może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Hmm.. dalej sie bawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 koncepcik taki sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 siuper :o nic dodac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Klimaty Star-Wars'owe.. Oczywiscie jeszcze nie skonczylem ( rysowalem jakies 20 min :P ) Pobawie sie ta pracka dluzej ... Update 1 : Planeta + robal :] Ps. Pracke robie z glowy i nie wzoruje sie na zadnym obrazku. Update 2 : Pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Miasto robi wrazenie Pociagnalem lekkim kolorkiem stary portret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Tapeta - ( w oryginale 1024x768 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 to jest to na ten konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Tia :] Az taka zla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 eee chyba nie na ten "Zgłaszane prace nie mogą być wcześniej nigdzie publikowane." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Juz wyslalem pracke, ale na wszelki wypadek usunalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 ja nikomu nie powiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Hehehe :] No mam nadzieje... nawet linka do konkursu podlem na shoutcie,zeby podzielic sie nagrodami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 już wysłałem malia, że opublikowałeś;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Odezwal sie ten , co sam pytal o linka :P Heh :] To co... umawiamy sie na nagrody ? Ja biore ram, wy mozecie reszte :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 eee no nie wiem co napisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Super! Czemu do eksperymentów dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 A gdzie mialem dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Amrun to jest cool... Sam rysąąwałes? :) Qrde tez chyba musze cos maznac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 niezle. tylko zrob cos z tym tlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 5-10 min w photoshopie7.0 myszą ,potrzebuje tabletu..!!! Normalnie na papierze rysóje 100000000x razy lepij... Takie guwenko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 ja tak za modą podążając... widokówke tez :P...taka przymiarka do obrazka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 abstrachując od tematu :) Vampirek, tym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 ten twój widoczek wymiata... serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Te rysonki to nie na powarznie... zebyscie se nie mysleli :P Moze yutro cos powarzniejsszego. w koncu to FunArt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Moja pierwsza pracka w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ;] lol, taki mały, taki duży może wacoma mieć :) może rysowanie postaci zostaw sobie na później :] poćwicz jakieś ... krajobrazy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ..............:( może jeszcze robiłes to tabletem ?! -postaraj się troche... jak wszyztkie tabletowe pracki tak wyglądajo to chyba zrezygnoje z kupna...:P a wogule to wszyztko jakies wsiowe kolorki...:) ael to FUN ART!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Niezamieszczaj byle czego :) wez sobie jakis przedmiot i pocwicz cienie swiatła rzeczywiste odwzorowania :) ja tez czasami cos zamieszcze niepotrzebnie ale tak juz jest :p Press F13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 kurczak ... :) dla masater'ka:P wyszedl troche shitowato... Kurczak odszedł,,,,(lepiej zeby swiat go juz nie oglądał...:) -CZYSTKA- 14.12.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 no coments ___________________________- kazdy ma prawo sie pomylic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heybo Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ten pastor Georgas-> ma fajny nos i brodę...ale o technice nie powiem więcej jak tylko tyle że jest bardzo raczkująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Fajny ten twój kurczak ,mam nadzieje że nasze stosunki sie poprawią Dark Hunterze ;P , w jakim programie go robiłeś i ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 towarzystwo wzajemnej adoracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 teraz taka masakra...PHOTOSHOP7.0+mysz) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 dzieki georgas.... Nie mam nic do ciebie... Widzisz ja tez robie takie kiesbscizny jak robie szybko... Tego kurczaka robilem stosunkowo długo, jakies 30min. na początku byl super a puzniej...Co do MAsAKRY to to mial byc cyborg jakis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Jak narazie wszyztkie moje bazgroly są w photoshopie + mysz wię sie nie pytajta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 a ten wątek był taki fajny kiedyś ... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 To moze byc fajny wątek,tylko czemu jest tak omijany??? Od paru dni jestem ja, i chyba 3-5 kolesi ... nikt nie rysuje ???:( PROSIAK BANNED by (me) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Ojej:/ Jesli chodzi o masakre to ja tu widze ps7+mysz+filtr jakis:/ Uczcie sie uczcie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Fajny watek tworza fajne prace .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 No to i ja zanize poziom :] ( kolejny raz :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 fajny klimat tu panuje...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Dark Hunter - tak z ciekawosci: Ile masz lat ? Bo ten styl taki "mlodzienczy" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Dark Hunter: strasznie brzydkie te rysunki! Bez urazy, tak tylko pisze, gdybys nie zdawal sobie z tego sprawy. edit: Amrun: wow! niezle arty! To bardzo kontrastowy wątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Dark : jesli myslisz,ze dana pracka jest beznadziejna, to jej sie nie zamieszcza tutaj, tylko wywala. Wyrob sobie jakis styl,czy cos... a dopiero pozniej zamieszczaj tutaj pracki :] Faktycznie sa "troche inne" niz reszty uzytkownikow :] Ja sam beznadziejne rysuje :P , ale te pracki chyba, az tak nie odrzucaja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi