Destroyer Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) Hej Zrobiłem futerko w maxie 2009 i wszystko było pięknie i ślicznie dopóki nie pojawiła się konieczność zrenderowania go pod maxem 2011 który już inaczej interpretuje futro niż 2009 Przedstawiam screen żeby zobrazować problem W związku z tym moje pytanie brzmi OMFG WTF is this? :) Renderowane pod mentalem, włosy jako mr primitives, resterizer i światła target spot z cieniami mental ray shadow map Jak ktoś ma pomysł co jest nie tak to byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki :) Jak ktos ma lepszy pomysł na nastawy rednera, cieni etc. to też nie pogardzę :) cheers! Edytowane 28 Sierpień 2010 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihpolak Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 niewiele mogę powiedzieć, jedno co wiem na pewno, że w stosunku do wcześniejaszych wersji w 2011 do szło do jakiś modyfikacji z renderowaniem włosów w buffer mr i innych takich tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi