Siadly Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Tak właśnie. Kolejny kamikadze. Postanowiłem zmienić lay na swojej stronie. Do głowy wszedł mi bardzo motyw z białym tłem i czarnymi "bazgrołami" + jakiś tam kolorek. Trochę nie mam koncepcji jak to wszystko zrobić, ale bardzo mi zależy na tym stylu. Na razie zmodziłem takie coś: Proszę o rady, inspiracje, bluzgi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 jakies pedzle z photoshopa napackane na bialym (sick!) tle z brzydka czcionka. Prawde mowiac nic mi sie nie podoba, to i nie wiem co bys mogl poprawic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 po pierwsxze odzyskaj przestrzeń dla prac, bo one są wazniejsze. znajdz fonta, ktory jest czytelny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 wywal te dymy i na poczatku zrob cos prostego co wyglada estetycznie, pozniej zacznij dodawac pierdoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi