Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Za tydzien oddaje projekt z informatyki na cel na koniec roq: glowa w 3ds max + efekt mrugania powieką ... To moj pierwszy obiekt w 3d studio (książka+tuty+czlowiek sie uczy na wlasnych bledach). Jeszcze musze zrobic rzesy, brwi, wlosy - nie wiem czy sie uda bo wogole tego nie potrafie :/ a animacja ... ehn , jakoś to bedzie a teraz mozecie jeszcze powiedziec jak poprawic , co poprawic i jak sie wam podoba. CYU!

1.gif

2.gif

3.gif

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to już na informatyce nie uczą programowania? dla mnie to przegięcie ...

ogólnie wszystko mniej więcej ok, ale i dużo zwałek ... nie ma takiej jednej która raziłby wyjątkowo; zwróć uwagę na ksztłt oczu , nie rób 2 takich samych połówek - górnej i dolenej ...

co do reszty, jeśli to ma być dziecko to spox.

p.s. default\'owe światło maxa chyba by ładniej eksponowałomodel niż to co teraz masz.

Napisano
  • Autor

hehe :) dzudzu progarmowanie mialem w pierwszej klasie ten projekt jest nadobowiazkowy i robi go kto chce miec lepsza ocene (nie ucza tego w szkole)

dzieki

Napisano

Co to za światło wydobywa mu się z gęby?? A jak to wygląda z meshsmoothem??

Napisano

okolice \"nadkoli\" moglbys troche wygladzic ... bo wyglada jakby czyms dostal ... calkiem niezly model ... swiatlo jak narazie fatalne ... ale zapewne ulegnie zmianom :)

pozdrawiam

Napisano

ta twarz na ostatnim rysunku jaks plaska taka...i oczodoly jakies nienaturalne

ale jest wporzo tym bardziej ze to Twoj pierwszy obiekt

3m sie

Napisano

ale ci dobrze u mnie zadne dodatkowe prace w gre nie wchodza, moj nauczyciel(wychowawczyni) to prawdziwy lolek. no coz bede mial czworke :[

a co do pracki twojej to na 6 pewnie sie zalapie :D

Napisano

Ehh... nas na infie ucza jak fonty instalowac :D a glowa do poprawy, tak jak przedmowcy napisali