Napisano 20 Maj 200420 l Za tydzien oddaje projekt z informatyki na cel na koniec roq: glowa w 3ds max + efekt mrugania powieką ... To moj pierwszy obiekt w 3d studio (książka+tuty+czlowiek sie uczy na wlasnych bledach). Jeszcze musze zrobic rzesy, brwi, wlosy - nie wiem czy sie uda bo wogole tego nie potrafie :/ a animacja ... ehn , jakoś to bedzie a teraz mozecie jeszcze powiedziec jak poprawic , co poprawic i jak sie wam podoba. CYU!
Napisano 20 Maj 200420 l to już na informatyce nie uczą programowania? dla mnie to przegięcie ... ogólnie wszystko mniej więcej ok, ale i dużo zwałek ... nie ma takiej jednej która raziłby wyjątkowo; zwróć uwagę na ksztłt oczu , nie rób 2 takich samych połówek - górnej i dolenej ... co do reszty, jeśli to ma być dziecko to spox. p.s. default\'owe światło maxa chyba by ładniej eksponowałomodel niż to co teraz masz.
Napisano 20 Maj 200420 l Autor hehe :) dzudzu progarmowanie mialem w pierwszej klasie ten projekt jest nadobowiazkowy i robi go kto chce miec lepsza ocene (nie ucza tego w szkole) dzieki
Napisano 21 Maj 200420 l okolice \"nadkoli\" moglbys troche wygladzic ... bo wyglada jakby czyms dostal ... calkiem niezly model ... swiatlo jak narazie fatalne ... ale zapewne ulegnie zmianom :) pozdrawiam
Napisano 21 Maj 200420 l ta twarz na ostatnim rysunku jaks plaska taka...i oczodoly jakies nienaturalne ale jest wporzo tym bardziej ze to Twoj pierwszy obiekt 3m sie
Napisano 21 Maj 200420 l ale ci dobrze u mnie zadne dodatkowe prace w gre nie wchodza, moj nauczyciel(wychowawczyni) to prawdziwy lolek. no coz bede mial czworke :[ a co do pracki twojej to na 6 pewnie sie zalapie :D
Napisano 22 Maj 200420 l Ehh... nas na infie ucza jak fonty instalowac :D a glowa do poprawy, tak jak przedmowcy napisali