Napisano 7 Wrzesień 201014 l Szukam już odpowiedzi na necie od jakiegoś czasu i jak na razie nic konkretnego. Moze ktos kiedys mial z podobnym problemem do czynienia? Otóż odpalam lapka ASUSa z kartą X1600 i za chiny ludowe nie chce mi odpalic na 2 monitorach.... A wlasciwie to trzech:) Ale juz tlumacze zeby nie bylo zamieszania. Postawilem nowy system xp32 na lapku ze zwalona matryca, NIC na niej nie widac. Z tylu sa oczywiscie dwa wejscia (vga i dvi.... jesli sie nie myle?). No i daje rade w CCC postawic 2 monitory, ale jeden z nich MUSI to byc wlasnie lcd lapka....(ktory nie dziala....:/). W momencie podlaczenia obu dodatkowych CCC widzi tylko ten na vga a ten na dvi... jakby go nie bylo. Zmieniam monitory i raz to jednego widzi raz to drugiego (compaq i lg). Jak zostawiam tylko tego na dvi to w ogole go nie widzi... Albo moze i widzi, ale sie nie dowiem, bo matryca w lapku jest zwalona.... Na moim kompie oba monitory dzialaja normalnie. Podejrzewalbym ze wejscie dvi jest zwalone, gdyby nie to, ze kumpel robil to samo z lapkiem i mu dzialalo kiedys. Jakby ktos cos wiedzial..... to bylbym wdzieczny:)
Napisano 8 Wrzesień 201014 l A jesteś pewien czy DVI i D-SUB mogą działać razem jednocześnie...?? Mogą. Ja mam na jednej karcie na DVI - Della 2209WA, a na d-sub samsunga 940n.