WIERZBA Napisano 7 Wrzesień 2010 Napisano 7 Wrzesień 2010 (edytowane) Co prawda miałem jeszcze coś dorabiać w tym modelu , ale klient był zadowolony i chyba jest już koniec . Wrzucam więc co zrobiłem . Mało robię wnętrz . A to dla mnie była dobra nauka . Jest to rewitalizacja istniejącego wnętrza po byłej restauracji wojskowej . Nauka czyli - oświetlenie , modelowanie , wykonanie panoramy , dofa , modelowanie szmat itd . Widelców już nie zakrzywiałem po to żeby każdy się pytał dlaczego ? ;) Projekt nie mój - biuro z Olsztyna PANORAMA http://frame1.home.pl/frame-ftp/max3d/cas-vrtl.mov Edytowane 7 Wrzesień 2010 przez WIERZBA
siwy Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 Całkiem fajnie. Tło za oknem i wklejanki lasek nieudane. 4 render nie wiadomo co pokazuje, dof na fragment ściany jest. Ogólnie miłe dla oka, ładnie oświetlone i poprawne materiały.
chudy Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 chyba parkiet ma różne rozmiary map. bump jest mniejszy od diffuse. ale ogólnie ładnie. 4 render przynajmniej dziwny :P Pozdr. Dawid
PLS Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 Bardzo fajne, 1 i 3 render super. Jedynie dziewczyna w czerwonym strasznie odstaje, zupełnie inaczej oświetlona, jak z lampy błyskowej.
dac77 Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 Naprawdę wnętrze ładne. To co na zewnątrz psuje efekt. Smacznie wyglądają te ciacha (torty (nie rzeby panienkom czegoś brakowało (brunetka patrzy się na piersi blondynki.......!!!!!!))).
Rekomendowane odpowiedzi