WIERZBA Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 (edytowane) Co prawda miałem jeszcze coś dorabiać w tym modelu , ale klient był zadowolony i chyba jest już koniec . Wrzucam więc co zrobiłem . Mało robię wnętrz . A to dla mnie była dobra nauka . Jest to rewitalizacja istniejącego wnętrza po byłej restauracji wojskowej . Nauka czyli - oświetlenie , modelowanie , wykonanie panoramy , dofa , modelowanie szmat itd . Widelców już nie zakrzywiałem po to żeby każdy się pytał dlaczego ? ;) Projekt nie mój - biuro z Olsztyna PANORAMA http://frame1.home.pl/frame-ftp/max3d/cas-vrtl.mov Edytowane 7 Wrzesień 2010 przez WIERZBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Całkiem fajnie. Tło za oknem i wklejanki lasek nieudane. 4 render nie wiadomo co pokazuje, dof na fragment ściany jest. Ogólnie miłe dla oka, ładnie oświetlone i poprawne materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 chyba parkiet ma różne rozmiary map. bump jest mniejszy od diffuse. ale ogólnie ładnie. 4 render przynajmniej dziwny :P Pozdr. Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Bardzo fajne, 1 i 3 render super. Jedynie dziewczyna w czerwonym strasznie odstaje, zupełnie inaczej oświetlona, jak z lampy błyskowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Naprawdę wnętrze ładne. To co na zewnątrz psuje efekt. Smacznie wyglądają te ciacha (torty (nie rzeby panienkom czegoś brakowało (brunetka patrzy się na piersi blondynki.......!!!!!!))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi