Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie wiedzialem w jakim dziale to umiescic, wiec umiescilem tutaj...

chodzi mi o program zbrush. czy ktos widzial jekie to jest genialne? jak nie wiecie o co chodzi to wejdzcie na ta strone: http://pixologic.com/home/home.shtml i sciagnijcie sobie tytorial ryby. kuuurde moze sie myle, ale dla mnie modelowanie organiczne w Zbrusz jest 1000x latwiejsze 1000x przyjemniejsze i 1000x wiecej satysfakcji. nie mam pojecia jak w 3ds albo softimage mozna by zrobic te wszystkie wybrzuszenia, wglebienia itd... oczywiscie wiem ze to mozliwe, ale wiem ze byloby to wyjatkowo trudne i nudne. a w Zbrush klikasz na rozmiar pedzelka, przeciagasz myszka i wszystko piekneee... prosze Was o wyrazenie opinii na ten temat... przypuszczam ze ten program ma wiele wad i z pewnoscia w rekach profesjonalisty 3ds max bedzie lepszym narzedziem... ale jezeli chodzi o modelowanie dla przyjemnosci to ktory?

czy znacie jakies POLSKIE ksiazki edukacyjne o zbruszu? czy znacie jakies polskie tutoriale o tym?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przejrzyj forum. Ktoś podawał linki do ciekawej dyskusji na forum3d.kom-net.pl. A książek i polskich tutków chyba niema, ale nie jestem pewien.

.

Napisano

noo w sumie masz racje program jest niezwykly ale nie da sie w nim animacji tworzyc.

ale jesli chodzi o tutki to fakt ze nie ma do niego polskich tutoriali.