Gość Chrupek3D Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Czy oni juz na stałe go wywalili, czy planują coś podobnego dodać? Przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie Blendera bez Schematic Viewa :/
mandragora Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 dla mnie to mogą go wywalić jak miło bo o ile fajnie to wszystko wyglądało to zero funkcjonalności w tym było ale czy będzie to nie wiem
Gość Chrupek3D Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 no coś ty, właśnie uporządkowałem sobie całą scene z jego pomocą... nie widzę innego edytora tak przejrzystego jak schematic.
dac77 Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 no coś ty, właśnie uporządkowałem sobie całą scene z jego pomocą... nie widzę innego edytora tak przejrzystego jak schematic. Chcesz powiedzieć że sobie ładnie schemacik ułożyłeś, bo sceny tym nie uporządkujesz. Oooooooops jest bardzo potrzebny. Pozwala odnaleźć połączenia do innych elementów, przez co skraca czas pracy. Ma też dużą wartość edukacyjną.
Gość Chrupek3D Napisano 18 Wrzesień 2010 Napisano 18 Wrzesień 2010 jak się ma 200 objektów i do każdego podłączonych 8 hooków o specyficznej nazwie to Schematic się przydaje... ale ja nie o tym, szukam alternatywy w 2.5 ale nie bardzo widzę, żeby tam był edytor o zbliżonych możliwościach. Ponoć node jest podobny, sprawdzę...
Rekomendowane odpowiedzi